Masaj

Relaxarea reprezintă linistirea nervilor, destinderea. Oamenii se pot relaxa în foarte multe feluri. De la miscare și până la somn, cel mai bun mijloc de relaxare este cel pe care tu îl găsesti util. Una dintre cele mai interesante metode de relaxare este masajul. Poate aveti impreisia ca masajul înseamnă doar detensionarea muschilor. Va inselati. Masajul este o artă menită să te echilibreze fizic si psihic. Masajul este armonie si încredere în forțele proprii.
Masajul este una dintre primele terapii pe care omul le-a pus în practică instinctiv. Atunci când te lovesti, fără să fii expert, ai tendința să masezi locul dureros. Chinezii folosesc terapia prin masaj de peste trei milenii. Vechii indieni au desăvârsit numeroase stiluri de masaj menite să elimine răul din corp. si egiptenii, si grecii îl considerau la fel de important în tratarea multor boli.

SEDINTA 4 SEDINTE + 1 GRATIS LA ALEGERE 10 SEDINTE + 1 GRATIS LA ALEGERE

RELAXARE

50 lei

180 lei

450 lei

ANTICELULITIC

55 lei

200 lei

500 lei

DRENAJ LIMFATIC

60 lei

220 lei

550 lei

REFLEXOGEN

50 lei

180 lei

450 lei

BAMBUS

65 lei

240 lei

600 lei

MIERE

55 lei

200 lei

500 lei

Un masaj făcut ca la carte va face din tine un om echilibrat din punct de vedere fizic si vei elimina toată energia negativă pe care voluntar sau involuntar ai acumulat-o. Combinând muzica relaxantă cu câteva zeci de minute de artă pură nu ai cum să nu pleci un alt om după o sedință de masaj in zona special creata de Plaza Beauty Center

RElLAX HEALTH THERAPY