Cosmetica

Alimentaţia necorespunzătoare, poluarea şi stresul, dar mai ales trecerea timpului care nu iartă pe nimeni, reprezinta o serie de factori care expun pielea noastră la numeroase si permanente transformări zilnice.
Echipa de cosmeticieni ai Plaza Beauty Center vine în întâmpinarea acestor probleme cu care ne confrutăm fiecare dintre noi, conştient sau nu, oferindu-vă soluţii adaptate fiecărui individ în parte, prin aplicarea tratamentelor cosmetice corecte, în funcţie de fiecare tip de ten şi de problemele dermatologice existente.
Produsele profesionale de lux şi nu de larg consum sunt aplicate de mâini special educate în domeniul cosmeticii faciale, pentru a-ţi trata şi răsfăţa tenul şi pentru a face să dispară orice problemă a pielii feţei, unele mai frecvente (acneea, punctele negre, cearcăne, pori dilataţi), altele mai puţin întâlnite (cuperoza).
Afecţiunile pielii îşi vor lua curând rămas bun de la tine, întrucât avem solutii şi tratamente cosmetice pentru orice nouă provocare, de la hidratarea tenului, la tratamente pentru acnee şi până la atenuarea, chiar eliminarea unor riduri.
Te-ai gândit vreodată că epilarea poate fi şi o experienţă plăcută? Salonul nostru transformă acest deziderat în realitate prin sedinte de epilare lipsite de orice grimasa si definitivate cu zambete de multumire.

EPILAT CEARA TRADITIONALA

AXILA

10 lei

MUSTATA

10 lei

INGHINAL TOTAL

30 lei

INGHINAL PARTIAL

20 lei

INTERFESIER

10 lei

FESE

20 lei

SPATE

30 lei

ABDOMEN

20 lei


EPILAT CEARA UNICA FOLOSINTA

BRATE SCURT

15 lei

BRATE LUNG

25 lei

PISIOARE SCURT

20 lei

PICIOARE LUNG

30 lei

FESE

15 lei

ABDOMEN

15 lei

LOMBAR

10 lei

SPATE

25 lei

TOTAL

90 lei


PENSAT

20 lei

PENSAT FORMA

25 lei

EXTENSII GENE

BUCHET

80 lei

REMOVER

25 lei

BANDA

30 lei

REMOVER

10 lei

FIR CU FIR

200 lei

FIR CU FIR 3D

220 lei

VOPSIT GENE SI SPRANCENE

            10 lei


TRATAMENTE FACIALE MARY COHR

BEAUTE AROMATIQUE

180 lei

BEAUTE LIFTING

180 lei

PEEL&LIFT

180 lei

TRATAMENT BAZA

150 lei

AGE REPAIR

250 lei

TRATAMENT TEN MIXT SI GRAS

150 lei

 

 

 

Se spune ca ochii sunt oglida sufletului, iar ca sa iti pui in valoare frumusetea lor ai nevoie de o conturare perfecta. Genele si sparncenele sunt elemente definitorii in conturarea si evidentierea unor ochi frumosi deci implicit a unui suflet frumos.